SİVAS / GEMEREK - Eğerci İlkokulu

Bakanımız Yusuf Tekin: “Türkiye Yüzyılı Maarif

Modeli, bütüncül eğitim yaklaşımını merkeze

alan, beceri odaklı ve sadeleştirilmiş içeriklerle

öğrencilerimizin ilgili konuyu derinlemesine

öğrenme imkânı tanıyan yeni yaklaşımları

bünyesinde barındırıyor.”

Nis

Haftanın Çocuğu Projesi kapsamında; Haftanın Çocuğu Hafsagül, bir hafta boyunca verilen görevleri başarıyla tamamladı. Kendisini ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nı En Güzel Ben Okurum yarışmamız tamamlandı. İstiklal Marşı'nı okuyan öğrencilerimize madalyaları verildi. Hem çocuklarımıza hem velilerimize duyarlı davranışlarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Mrt

Tatlı ramazan davulcularımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızın değerini daha iyi anlamak ve çocuklarımızda farkındalık oluşturmak adına İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması yapacağız.

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazan-ı Şerif geliyor. Çocuklarımızda farkındalık oluşturmak adına etkinlik yapacağız. Her çocuğumuz kendine bir davul tasarlayıp mani ezberleyecek. Bu maniyi de sınıfımızda seslendirecek.

Şbt

Bilmeceler eşya, insan, hayvan, bitki, doğa ve inanışla ilgili bilgilerin üstü kapalı olarak anlatılması ve onun ne olduğunun düşünülerek bulunmasını hedefleyen çoğu kalıplaşmış sözlerdir. Bilmece Anadoluda “asal, elçim, masal, mat, metal, tapmaca, bulmaca, hikaye, söz, bilmeli, metal, tanımaca, fıcık, dele, gazelleme” gibi adlarla da anılmaktadır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mozaik çalışması yapıldı.

Ara

Haftanın Çocuğu projesi kapsamında; haftanın çocuğu olan Oğuzhan öğrencimizin velisi Gönül Hanım; bugün bizlerle portakal sıktı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Kas

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Zühal Öğretmenimizin koordinatörlüğünde gerçekleştirilen; Reduce-Reuse-Recycle(Azalt-Tekrar Kullan-Geri Dönüştür) isimli E-twinning projesi ulusal düzeyde kalite etiketi almıştır. Süreçte emeği geçen öğretmenimize ve çocuklarımızdan;

HAFSAGÜL SÜRÜCÜ

HASAN ALİ ULUSOY

OĞUZHAN ÖZTÜRK

SEMİHA SAYDAM

ESRA GÜL

BERKAY TOY

GÜLSEREN ERDOĞAN

ÖMER HAMZA TOPALOĞLU

TUANA CEMRE CEYLAN

ZEHRA YILDIZ'a

teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okul bahçemizde tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımlarıyla coşkuyla kutladık.

Ey Yükselen Yeni Nesil !
İstikbal Sizsiniz.
Cumhuriyeti Biz Kurduk. Onu Yükseltecek ve Yaşatacak Sizsiniz

M.Kemal ATATÜRK

Ekm

Haftanın Çocuğu projesi anasınıfında başlıyor. Hem çocuklar hem de veliler, öğretmenlerinin rehberliğinde sınıfta buluşuyor.

Ekm

Çocuklarımız, Zühal Öğretmenlerinin rehberliğinde; soğukların başladığı bugünlerde, kuşlar için okul bahçesindeki ağaçlara çekirdekli elma topları astılar. Ellerinize ve yüreğinize sağlık güzel çocuklar.