SİVAS / GEMEREK - Eğerci İlkokulu

Eyl

İlçe Jandarma Komutanlığımız Tarafından Öğrencilerimize Trafik Eğitim Semineri Verildi.

Öğrencilerimizin, Jandarma Trafik Ekiplerimizden aldıkları bu eğitimle günlük hayatta daha bilinçli ve güvende hareket etme becerileri kazandırıldı. Trafik kurallarına uymanın önemine vurgu yapıldı. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin trafikte daha bilinçli olmalarını sağlamayı amaçlandı.

Okulumuza hayat veren Zühal öğretmenimize ve çocuklarımıza teşekkür ederiz.

Aile katılım etkinliklerinden ötürü değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrenmenin güzel yanı, onu senden kimsenin alamamasıdır.

Ekm

Sevgi En Büyük Koruyucudur. Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun. Eğercinin Yıldızlarına ve Zühal Öğretmenimize duyarlı etkinliği için teşekkür ederiz...

''Ben kendimim" diye bağırdı Pezzettino.

Mrt

Zühal Öğretmenimizin rehberliğinde anasınıfı çocuklarımız fidan diktiler. Fidan dikiminde emeği geçen Eğerci Karakol Komutanlığı'na, Sızır Orman İşletmesi'ne  ve Çağatay Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Bir çocuk, bir öğretmen, bir kitap ve bir kalem dünyayı değiştirebilir.

Mrt

Eğerci Anasınıfı aile katılım etkinlikleri kapsamında Asaf'ın annesi çocuklarımızla yoğurt yaptı. Kendisine emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. Okulumuz bütün velilerimize açıktır :)